Vállalatunk 1985-ben alakult magyar magántulajdonú Korlátolt Felelősségű Társaság. Tevékenységi körünk gasztro-technikai berendezések forgalmazása mind Magyarországon mind pedig az Európai Unió országaiban. Ezt az oldalt csak és kifejezetten a Kínából importált általunk Európában képviselt lágyfagylalt, más szóval krémfagylalt, vagy csavart fagylalt berendezések bemutatására és népszerűsítésére kívánjuk fordítani. Természetesen ismert számunkra a Kínai termékekkel kapcsolatos idegenkedés, de meggyőződéssel és jelentős tapasztalattal állíthatjuk, hogy az általunk képviselt berendezések megbízható minőségűek és rendkívül jó ár-érték arányt képviselnek az Európai Unió fagylaltgép piacán!

Gépeinket azoknak a fagylaltozással foglalkozni kívánó ügyfeleknek ajánljuk, akik a kifinomult marketing és reklám eszközökkel elkápráztatató nagynevű cégek berendezéseit nem akarják, vagy nem tudják megfizetni.
Oldalainkon megbizonyosodhat termékeink részletes műszaki tartalmáról, megtérülési lehetőségeiről és igényeihez mérten választhat a magasabb műszaki tartalommal, felszerel és szerényebb teljesítményű gépeink közül. Több alternatívát ajánlunk annak érdekében, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni!

Oldalunk webshopként is működik ennek megfelelően a kiválasztott berendezés azonnal meg is rendelhető!

fagyigépHa szívesen forgalmazná hazájában gépeinket, küldjön cégéről angol vagy magyar nyelvű bemutatkozó levelet az info@lagyfagyigep.hu e-mail címre. A további részletek megbeszélése érdekében, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

*A képek illusztrációk, a gyártó a változtatás jogát fenntartja.
A legnagyobb, legkedvezőbb hűtő- és gasztrotechnikai berendezéseket tartalmazó kínálatot ide klikkelve találja meg!